keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Hevonpaskaa ja puhtaita mattoja

Ah, kuinka ihanaa on lenkkeillä aamun raikkaudessa pienen kiharakarvaisen otuksen kanssa, joka kerää turkkiinsa kaiken metsäpolun varrelta risuista takiaisiin. Mutta parasta meidän uudella, yhteisellä lenkkipolullamme on kuitenkin se, että siellä menee myös hevosia. Tähän mennessä niitä ei ole vielä tullut vastaan, mutta rakas ystäväni päätti varmuuden vuoksi kuitenkin ottaa ja kieriä parissa lantakasassa. Varmaankin pienessä mielessään ajatteli, että jos niitä isoja kopottajia tulee vastaan, ehkä ne luulevat Hippua lajitoverikseen, jos haju on sama...

Onneksi kikkurapää tajuaa lenkiltä tultuamme suunnata aina suoraan kylpyhuoneeseen, koska kylpyammeeseen on hauska mennä läträämään ja leikkimään kylpyleluilla.



Lähetettiin meidän matot pari viikkoa sitten pesulaan, eikä niistä ole sen koommin kuulunut mitään. Toimitusajan piti olla viikko, ja pohdittiin, millä hinnalla matot on myyty eteenpäin... Tänään mattomies kuitenkin vihdoin palautti puhtaat matot kotiovelle! En tiedä, mitä mattojen pesettäminen Suomessa maksaa, mutta en pitänyt viiden maton (kolme isoa ja kaksi pientä) pesua kotoa haettuna ja palautettuna kovin pahana, kun se maksoi yhteensä 180 euroa.

Hevonpaskan ja puhtaiden mattojen inspiroimana päätin tarttua imuriin ja moppiin ja sain tuolla tehokkuuspuuskalla siivottua meidän kodin. Nyt on siistiä ja raikasta! Ja nyt, kun ostin kukkamaljakonkin, niin eikö sopisi aivan ihanasti tuohon ruokapöydälle kimppu keväisiä tulppaaneja...vinkvink...(tämä on testi, lukeeko mieheni blogia koskaan).
Olohuone/Keittiö
Keittiö/Olohuone
 Jostain syystä innostuin ostamaan pinkkejä asioita, vaikka en ole ikinä ollut noin kirkkaan värin suuri ystävä. Ehkäpä tämä keväinen lämpö ja auringonpaiste saa katsomaan maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi?
Master bedroom (onpa huono valaistus)
Vierashuone

Olohuoneesta ja vierashuoneesta pääsee terassille ja pihaan.
Näiden huoneiden lisäksi meillä on myös työhuone, joka on tällä hetkellä vielä romuhuoneena. Kai siitäkin olisi voinut kuvan ottaa, niin olisi ollut vähän autenttisempi kodin esittely? Joka tapauksessa tilaa meillä kyllä riittää, eli jos yhtään kiinnostaa matkailla täällä suunnalla kevään/kesän/syksyn aikana, otamme vieraita mielellämme vastaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti