maanantai 10. helmikuuta 2014

Muuttokuorma osa I -done!-

Viime yönä ei oikein tullut uni silmään, kun piti miettiä, onko kaikki oleellinen nyt pakattu mukaan Saksan valloitusta ajatellen. Sehän on maa, josta varmasti ei saa ostettua mitään uutta, jos jotain unohtuu..

Aamulla klo 8 reippaat muuttomiehet saapuivat paikalle eikä mennyt kuin vajaa pari tuntia, niin muuttolaatikot ja muutamat huonekalut, pyörät ja laskettelusukset oli pakattuna autoon (huom. sisältää tuotesijoittelua..). Tänään tavarat sitten lähtevät jo matkalle kohti Nynnyvuorta.


Muuttaminen on kyllä jotenkin aina yhtä haikeaa, varsinkin kun sitä tekee aina näin parin vuoden välein. Onneksi meidän koti jää tänne nyt odottamaan, muuten olisi ehkä vielä enemmän suru puserossa. Vähän on tyhjän tuntuista, mutta jäihän tänne toki vielä tavaraa varastoitavaksikin. Mutta tästä eteenpäin se olkoon sitten pääsääntöisesti mieheni päänvaiva, joka saapuu ensi viikonloppuna hoitamaan muuttokuorman osan II :) Huomenna lähden hetkeksi maalle tuulettumaan ennen kuin virallisesti lähdemme koko perheen voimin kohti uutta kotimaata!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti