perjantai 28. helmikuuta 2014

Keväästä huumaantuneena

Täällä on ollut todella ihanan keväinen ja lämmin viikko, taitaa olla kuitenkin hieman epätavallista vuodenaikaan nähden. Saksa ottaa meidät avosylin vastaan :). Suomesta tuliaisena mukaan tuotu sitkeähkö flunssa vaivaa tosin edelleen, ja suurin osa viikosta on mennyt vällyjen välissä köhien. Nyt ehkä hieman voiton puolella jo!

Tällä viikolla kuului myös iloisia perheenlisäysuutisia Suomesta - kukkasten kera lämpimiä onnentoivotuksia Jyväskylään! <3

Muuttokuorma saapui meille saksalaiseen tyyliin säntillisesti ajallaan keskiviikkona. Tavarat tosin edelleen ovat aika lailla paketeissaan, sen verran flunssa on vienyt voimia, vaikka mieli tekisikin jo purkaa kaikki ja alkaa sisustaa (*hups, alkaa sisustamaan..vai miten se meni..)! Viikonloppuna onkin ehkä matka huonekaluliikkeisiin edessä - tarvitsemme ainakin ruokailuryhmän, tv-tason, verhotangot ja lamppuja. Ehkä myös jotain muutakin pientä kivaa :)Hippu on jo aikalailla tottunut uuteen kotiin ja ihmeellisiin ääniin. Naapurissa meillä on päiväkoti, ja kulkeehan tässä koko ajan enemmän ihmisiä kuin meillä kotona Järvenpäässä, mutta ei se näytä koiraa suuremmin häiritsevän. Muuten on kyllä todella hiljaista ja rauhallista tämä alue. Paljon vanhuksia ja lapsiperheitä :). Koiran kanssa kulkiessa on kyllä aika mukavaa, että ihmiset pysähtyvät juttelemaan. Tällä viikolla mietin myös, että kuinkahan suuri todennäköisyys Suomessa olisi, että lenkkipolulla kaksi teinipoikaa pysähtyisi sanomaan kohteliaasti "hyvää huomenta"? Hmm..:)


Me jatkamme täällä uuden kodin "rakentamista", aurinkoista viikonloppua toivotellen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti