maanantai 26. toukokuuta 2014

Ei mitään erityistä

Servus!

Toukokuu on katoamassa jonnekin, ja elämä täällä Nynnyvuoressa on varmaan jo niin arkipäiväistynyttä, että mitään erityistä ihmeteltävää ei ole ollut tänne blogiinkaan.

Sardinian reissun jälkeen huomasimme, että Hipulla alkoi ensimmäinen juoksu. Ensimmäisen viikon neiti oli hormonimyrskystä ja suuresta elämänmuutoksesta niin väsynyt, että halusi oikeastaan vain nukkua koko ajan. Seuraavalla viikolla saimme vieraita (äiti ja tätini H) ja Hippukin alkoi jo vähän piristyä. Lenkillä olisi ollut jos jonkinmoisia sulhaskokelaita, mutta suuri rakkaus saa vielä kyllä odottaa! Kaiken lisäksi "mummun" avustuksella ajelimme Hipun kiharaisen turkin ensimmäistä kertaa aivan lyheksi, niin kaljuhkoon olemukseen taisi myös lopulta sulhasten kiinnostus lopahtaa. Nyt Hippu alkaa olla jo oma pirteä itsensä, ja ehkä voidaan pian mennä taas harrastusten pariin ja viipottaa vapaana metsässäkin.


Sommer 2014, hier komme ich!

Parhaat nukkuma-asennot saa omassa sängyssä.

Toukokuun puolivälissä saimme tosiaan vieraita kotoa ja olipa meillä muuten hauska viikko! Sää ei ollut erityisen kesäinen, mutta saimme silti kaikki Nynnyvuoren tärkeimmät nähtävyydet kierrettyä. Ja voihan sitä olutta maistella, vaikka ei aurinko paistakaan ;). Oluthan on täällä elintarvike, eikä alkoholia, joten sehän kuuluu ihan perusravitsemukseen. Oli muuten itsellekin hauskaa liikkua turistina "kotikaupungissa", olin tarkoituksella "säästänyt" näitä kohteita vierailua varten.

Näkymä Kaiserburgista kaupungin yli.
Vieraiden lähdettyä sain tilalle flunssan. Tämä on jo kolmas flunssa tänä keväänä, harvoin olen sairastanut näin paljon. Tosin nyt kun ajattelen taaksepäin ainakin kolme vuotta, joka toukokuu olen sairastanut tismalleen samaan aikaan. Johtuisikohan sitten muutoksesta säässä kylmästä lämpimään ja ehkä myös siitepölykaudesta. Onneksi tämä ei ollut mikään kovin sitkeä virus, ja pääsin mukaan expat-organisaation järjestämälle eläintarhan iltavierailulle. Eläintarha sulki ovensa klo 19 ja sen jälkeen meillä oli oma opas, joka kertoi eläimistä enemmän ja saimme ihmetellä kaikessa rauhassa eläinten iltapuuhailuja. Nürnbergin eläintarha on mukava kohde vierailla, se on todella kauniissa puistossa ja eläimillä näyttää olevan hyvät oltavat (niin hyvät, kuin nyt villieläimillä voi suljetuissa tiloissa olla).

Apinoilla oli vauvoja :).

Räyh & mur...!

Rantakunnossa ne hylkeetkin on, eikös?

Kuka tunnistaa tämän eläimen? Esimerkiksi mieheni ei tunnistanut :).

Nyt sitten odotellaan seuraavia vieraita, jotka tulevat juhannuksen tienoolla ja suunnitellaan kesälomia. Suomessa ollaan noin heinäkuun 2 ensimmäistä viikkoa, jonka jälkeen Hippu jää "isovanhemmille" hoitoon 1,5 kuukaudeksi (kuinkahan siitä ikävästä selvitään??) ja me ajellaan Ruotsin kautta takaisin Saksaan. Sitten olisi ehkä tarkoitus lomailla vähän Saksassa ja autoilla myös Sloveniaan. Erinomaisia suunnitelmia! Ai niin, vielä on pakko vähän vääntää opintojakin ja virallisestihan olen opiskelija myös kesällä. Hieman työhyvinvointia ja henkilöstön kehittämistä, kenties aivot toimivat paremmin suklaakakun äärellä?

Aurinkoista kevättä ja pian myös kesää!
T. Nynnyvuoren blondit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti