torstai 2. huhtikuuta 2015

Kalifornia II

Jospa vielä muutama fiilistelykuva jatkokertomuksen kera myös teille jaettavaksi :).

Meillä oli ensin vuokra-autona tällainen punainen maantiekiitäjä (Chevrolet Camaro), 

mutta se oli niin amerikkalainen ja kummallinen toiminnoiltaan (esim. tuota avokattoa ei saanut avattua, ja sitten kun se vihdoin avautui, se ei sulkeutunut etuosasta ollenkaan ja highwayllä päästellessä piti meidän molempien pitää kattoluukun kahvasta kiinni. Erikoinen tapa kruisailla noilla amerikkalaisilla...), että onneksi saimme sen vaihdettua luotettavampaan menopeliin:Ei nyt sentään. Totta kai Amerikasta löytyy myös saksalaisia laatuautoja, ja reissumme pelastajaksi ja uskolliseksi palvelijaksi saimme päivän viiveellä Audi A8:n. Kuskikin (ei kuvassa) myhäili tyytyväisenä :).
Los Angelesissa matkan alussa meidän oli tarkoitus käydä Universal Studiosilla katsomassa, miten elokuvia tehdään. Pidimme lipun hintaa kuitenkin törkeän kalliina (yli 100 $/hlö) ja siihen kuuluvaa huvipuistoa meille turhana, joten päädyimme Warner Brosin samankaltaiselle kierrokselle. Mutta sekin oli hauska ja informatiivinen kierros! Näimme tuttuja kulisseja ja paljastuksia ruudun takaa, tiedättekö esimerkiksi miksi amerikkalaisissa tv-sarjoissa on usein hyvin samannäköinen koulurakennus ja muuten aika samannäköinen kaupungintalokin, ja usein kuvan takaosaa peittää koulubussi tai rekka? Entä miksi Frendien Rachel aina hiplaa vaatteitansa kuvaan astuessaan? :) 

Ja kuka tunnistaa ensimmäisenä alla olevan kahvilan & sohvan, huutaa hep!

(#New York, eikun siis #Los Angeles).
Vielä muutama lisäys siihen söpöjen eläinten listalle:


Jannen ottama kuva!
Merileijonia (#San Francisco, Pier 39).Näköjään hiekka on jotain ihmeellistä, mitä Euroopasta ei löydy....

Jospa kaivamalla pääsisi vielä vähän syvemmälle? Ja tästä kun kaivoi tuota pintaa, joka oli itseasiassa suolaa eikä hiekkaa, sormet muuttuivat ensin ihan märiksi ja sitten valkoisiksi. (#Badwater Basin, Death Valley, 85.5 m merenpinnan alapuolella).

Hiekkaa tonkimassa aamusta iltaan...ja sitten valitan, kun koirani lempiharrastus on kaivaminen! (#Santa Barbara).

No mutta onhan se nyt ihmeellistä! (#Death Valley).Jokaisella reissaavalla pariskunnalla tulee varmasti hetkiä, jolloin kaipaisi myös muuta juttuseuraa. Onneksi sitä oli helposti saatavilla...

(#Death Valley)

(#Big Sur)Ja jos ei yksinkertaisesti keksi enää mitään puhuttavaa, ainahan sitä voi vaikka syödä.


Tai sitten vaan unelmoida.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti